Residence BelleVue is direct gelegen aan de Maas, alle appartementen hebben vrij zicht op de Maas. De ligging is uiterst gunstig, tegen het centrum, dichtbij winkels, uitvalswegen en het ‘Roadhoes’. Het appartement complex valt op door de unieke ligging en luxe uitstraling.

Het complex bestaat uit 20 ruime appartementen, verdeeld over 2 gebouwen waarvan één gebouw met 5 etages en één gebouw met 6 etages. Op de begane grond worden commerciële ruimtes gerealiseerd.

In opdracht van ASW Gevelbouw uit Weert voert In Front Solutions de engineering uit van de aluminium ramen en deuren van dit project. Het project omvat +/- 200 ramen, deuren, hefschuifdeuren en vouwwanden. Deze worden geproduceerd uit de Reynaers CS77 en CP130 series.

 

Locatie : Blerick

Opdrachtgever In Front Solutions : ASW Gevelbouw Weert, www.aswgroep.nl

Architect: Quant Architectuur Venlo, www.quantarchitectuur.nl

Aannemer: Janssen Bouwen l Ontwikkelen Panningen, www.janssenbo.nl

Categorieën: NieuwsProjecten