Hotel Noord te Amsterdam

Aan de noordzijde van het IJ in Amsterdam wordt het grootste Holiday Inn Express hotel in Europa gebouwd. Adriaan van Erk Ontwikkeling B.V., gevestigd in Bergambacht, ontwikkelt in samenwerking met Paradepaard 3 B.V. uit ‘s-Hertogenbosch het hotel met ondergrondse parkeergarage voor hotelexploitant Odyssey Hotel Group.

Het ontwerp is van de hand van Dedato architecten en ontwerpers uit Amsterdam. JVZ Deventer is als hoofdconstructeur betrokken bij de realisatie van het hotel met ruim 430 kamers en 76 parkeerplaatsen.

Ruim 45 meter hoog
Het hotel bestaat uit twee torens van ruim 45 meter hoog en telt in totaal veertien verdiepingen. In de plint komt ruimte voor een ontbijtrestaurant, werkplekken waar hotelgasten met een laptop kunnen zitten en vergaderruimtes. Gasten kunnen hun auto parkeren in de inpandige parkeerkelder.

Deze nieuwe Holiday Inn Express behoort tot een van de grootste hotelontwikkelingen in Amsterdam op dit moment en wordt door Slavenburg Bouw B.V. gebouwd.

In opdracht van Metallbau Vos voeren wij het projectmanagement en de 2d engineering uit. Het project omvat +/- 10.000m2 Schüco vliesgevels. Daarbij nog een aantal Schüco deuren uit de ADS75HD SI serie


Logport fase III te Venlo

In opdracht van J.M. van Delft + zn. voeren wij het 2d tekenwerk uit voor het project Logport fase III. Het nieuwbouwproject is gesitueerd op bedrijventerrein Trade Port noord te Venlo! De aluminium ramen worden geproduceerd uit het Schüco AWS systeem


Belle Vue te Blerick

Residence BelleVue is direct gelegen aan de Maas, alle appartementen hebben vrij zicht op de Maas.
Het complex bestaat uit 20 ruime appartementen, verdeeld over 2 gebouwen waarvan één gebouw met 5 etages en één gebouw met 6 etages. Op de begane grond worden commerciële ruimtes gerealiseerd.
In opdracht van asw gevelbouw uit Weert voert In Front Solutions de engineering uit van de aluminium ramen en deuren van dit project. Het project omvat +/- 200 ramen, deuren, hefschuifdeuren en vouwwanden. Deze worden geproduceerd uit de Reynaers CS77 en CP130 series.


Diverse projecten